Ledeackersestraat 25
5846AM
LEDEACKER
tel. 0485-382247

De inhaalwedstrijd tegen Panningen, iets lager geklasseerd dan DSV, speelt zich op dinsdagavond af op veld 3 van De Laan. De scheidsrechter heeft het matige, op sommige stukken nog drassige, veld goedgekeurd. Een handjevol die-hard toeschouwers en de Jo-17 en Jo-19 spelers die om 20.00 klaar zijn met trainen staan lang de kant en zien DSV goed starten. Er wordt met veel energie gejaagd op de verdediging van Panningen met een paar halve kansen als resultaat. De eindpass onbreekt helaas net aan scherpte en een indivuele actie wordt telkens net op tijd in de kiem gesmoord door de stevige verdedigers. De eerste keer dat Panningen in de buurt van ons strafschopgebied komt wordt er terecht gefloten voor een overtreding op een meter of 20 van de goal. De toegekende vrije trap wordt onberispelijk in de rechterbovenhoek gekruld met een onverdiende 0-1 op het scorebord. DSV weet tot aan de rust geen potten meer te breken en zal in de 2e helft vol aan de bak moeten. 1 minuut na rust  krijgt de rechtsbuiten van Panningen de bal laag voor de goal en kan Teun de voorzet niet wegwerken maar aait deze achter Roel in eigen doel. 0-2! DSV recht de rug en met een aantal wissels wordt de druk maximaal opgevoerd. Pieter Vloet maakt op mooie wijze de 1-2 na een goede passeerbeweging en de bal wordt daarna nog een keer in of 10 het strafschopgebied van Panningen ingejaagd. Helaas onbreekt het DSV vandaag aan geluk of worden de kansen ongelukkig verkwanseld. Met de motivatie zat het vandaag wel goed en ook het spelniveau was heel behoorlijk maar soms heeft de tegenpartij net wat meer geluk. Zondag een nieuwe kans tegen rode-lantaarn-drager Maasbree, thuis op De Laan!