Nieuwsflits van het bestuur

20 februari 13:30  Zaterdag 17 februari heeft het bestuur vergaderd.meer »

Thijs en DSV gaan langer samen door

23 januari 15:30  DSV en trainer Thijs Goossens gaan de komende 2 jaar samen door, met een optie tot een 3e seizoen.meer »

Walking Football promotiefilmpje!

23 januari 12:00  Het Walking Football bij DSV blijft groeien! Geweldig om te zien hoe er elke training weer meer enthousiaste voetballers op het veld staan om een balletje te trappen. Dit enthousiasme is niet onopgemerkt gebleven, er is namelijk een heus promotiefilmpje gemaakt van het Walking Football bij DSV!meer »

Nieuwsflits van het bestuur

18 januari 21:30  Zaterdag 13 januari heeft het bestuur vergaderd.meer »

Rien van de Vorle overleden

15 januari 22:00  Afgelopen donderdag 11 januari is Lid van Verdienste Rien van de Vorle overleden. Namens DSV willen wij familie Van de Vorle condoleren met dit verlies en veel sterkte toewensen voor de komende periode. Rien was jarenlang verbonden aan DSV: als speler, als voorzitter van het jeugdbestuur en als scheidsrechter. In 1989 is Rien tot Lid van Verdienste benoemd. Vorig jaar hebben we Rien gehuldigd omdat hij 40 jaar lid was van DSV. Bedankt Rien voor je betrokkenheid en inzet.meer »

Riny Arts ere-lid en Chris Dawud man van het jaar!

7 januari 19:45  Tijdens een geslaagde nieuwjaarsreceptie heeft DSV 1e elftal assistent Chris Dawud uitgeroepen tot DSV-man van het jaar. Daarna was het de beurt aan Riny Arts die vanwege zijn inzet voor de club, de titel ere-lid van DSV mag gaan dragen. Ook waren er weer een aantal jubilarissen, waaronder Martien van Dommelen, die inmiddels 50 jaar lid is.meer »

Jeugdkamp DSV JO10, JO11 en JO13

23 december 0:15  WIJZIGING DATUM Noteer in je agenda “Jeugdkamp DSV JO10, JO11 en JO13”, 31 mei, 1 en 2 juni 2024meer »

Zeer succesvolle Amaryllis-bollen-actie DSV 2023.

17 december 9:15  De afgelopen 2 dagen hebben de jeugdleden van DSV de traditionele Amaryllis-bollen huis-aan-huis verkocht. Dit is zeer succesvol verlopen: alle bollen zijn verkocht. Zoals eerder vermeld komt de opbrengst ten goede van de jeugdafdeling van DSV.

Nieuwsflits van het bestuur

12 december 21:30  Zaterdag 2 december heeft het bestuur weer vergaderdmeer »

Bardiensten en punten

12 december 21:30  Eerder dit seizoen hebben we iedereen bericht over het niet draaien van bardiensten. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!