Ledeackersestraat 25
5846AM
LEDEACKER
tel. 0485-382247

De tweede helft spelen we 5-5 gelijk tegen een van de kampioenskandidaten. Een geweldig resultaat.
Jammer dat we de eerste helft met 2-3 verloren....
U leest het goed. De einduitslag tegen Vorstenbossche Boys is 7-8!  Het kleine dorpje met 1800 inwoners, ingeklemd tussen Veghel en Uden en bekend om zijn alpaca-boerderij weet een prima veteranenelftal op de been te brengen. De eerste helft worden we achteruit gedrukt en komen we alleen aan counteren toe. Met de snelle Sjoerd en Patrick hebben we gelukkig wel 2 prima wapens in het veld om toe te slaan in de omschakeling. Zo stuurt Robbie Patrick weg naar een minuut of 20 en deze weet in de rebound, na een mislukt schot op de keeper, keurig af te ronden. Een onverdiende en onverwachte 1-0. De geelzwarten blijven ons strafschpgebied maar inlopen en maken snel na de openingstreffer de 1-1 en 1-2. Sjoerd maakt, uiteraard weer via een counter, een mooie goal in de kruising en we denken met 2-2 te gaan rusten maar de sluwe spits van Vorstenbosch lepelt vlak voor het fluitsignaal nog even de 2-3 met een bekeken balletje over onze verdediging en keeper heen. De tweede helft geeft een ander beeld. De tegenstander kan het hoge tempo van de eerste 35 minuten niet meer op de mat leggen en we krijgen gelukkig wat ruimte om te voetballen. Sjoerd scoort nog een prachtijg doelpunt en ook Ronny, Ron x2 ik dacht Rick scoren hun goal wat het totaal op 7 brengt. Helaas maakt Vorstenbosch er ook nog 5 (dit hadden er ook nog een paar meer kunnen zijn) wat de geweldige 7-8 op het scorebord brengt. We kunnen er prima mee leven, zeker omdat de wedstrijd, wederom goed geleid door Stefan, zeer sportief verloopt. Twan probeert de scheids nog te overtuigen van een 7-7 uitslag maar helaas is deze onverbiddelijk. Volgende week spelen we uit in Wijbosch tegen het sterke WEC. Dit wordt de 1e wedstrijd onder de nieuwe coach Helm die een hele spectaculaire speelstijl belooft te gaan hanteren. Eens kijken of we dan weer met 18 spelers zijn...