Ledeackersestraat 25
5846AM
LEDEACKER
tel. 0485-382247

We spelen vanmorgen met rouwbanden om en houden voor de wedstrijd een minuut stilte als eerbetoon aan de recent overleden Aar Hofmans. Een echte DSV-er!

Over de wedstrijd:

Het is een beetje een trend aan het worden bij 35+, in het begin van de westrijd niet opletten. Net als tegen SES spelen we de eerste 20 afschuwelijk om daarna pas te gaan voetballen.  Helaas is het vandaag dan ook al 0-3 als de wedstrijd nog maar nauwelijks op gang is.
Knullig balverlies, een glijpartij en  een klein keepfoutje zorgen ervoor dat Wijbosch heel makkelijk van ons wegloopt. Ze zijn overigens ook gewoon beter maar dat ontslaat ons niet van de plicht om iets beter op te letten als het eerste fluitsignaal geklonken heeft.  Met weer flink wat toeschouwers langs de lijn (Kees, Ido, Paul Twan, Patrick) drinken we thee in het piepkleine kleedlokaal 1. Na de rust spelen we wat beter maar vooral omdat Wijbosch in een wat lager tempo voetbalt. We krijgen nog 1 ongelukkige goal tegen nadat de bal bij een corner niet goed weggewerkt wordt en precies voor de voet van de tegenstander valt.

Na de wedstrijd merkt Twan droogjes op dat de platte kar terug de winterstalling in kan. We zijn van koploper in 4 wedstrijden teruggezakt naar plek 9..... Hopelijk is Dreh- und Angelpunkt Johan, die met vermeende knieklachten thuisbleef vandaag, er volgende week weer bij om de boel weer op gang te trekken. Uit naar VOW Veghel, een tegenstander waar we nog niet eerder tegen speelden en, net als wij inmiddels, degradatiekandidaat...