Molenven 7
5708DW
HELMOND
tel. 0492-555005

Bij de start van de uitwedstrijd van DSV 1 tegen Stiphout Vooruit 1 stond er een prachtige regenboog achter het veld. Een voorbode voor een wedstrijd van goud voor DSV?
Helaas....
DSV loopt eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan. Door een redelijk vroeg doelpunt in de 1e en ook in de tweede helft verliezen we terecht met 2-0 van een solide tegenstander die om de bovenste 2 plekken in de competitie strijdt met Bruheze (waar DSV in november toch gelijk tegen speelde). Vandaag op het kunstgras van Stiphout waren we niet bij de les. DSV speelde niet zoals het de afgelopen weken wel deed. Het spel was niet verzorgd, slordig zelfs en vooral ons middenveld had moeite met het volgen van de lopende spelers die telkens opdoken tussen verdediging en aanval. De 1-0 viel eigenlijk uit het niets door een bal van de zijkant die door Roel, die juist de afgelopen weken zeer betrouwbaar keepte, niet goed beoordeeld wordt. De 2-0 vlak na rust is het gevolg van slecht opletten. Stiphout kan de bal 4 keer vrij doorpassen zonder druk van ons en vindt dan de 5e vrije man die de bal diagonaal in de linkerhoek plaatst over 25 meter.
Met 3 i.p.v. 2 spitsen ging het de laatste 20 minuten wat beter lopen bij de groen-witten maar helaas was het kwaad toen al geschied...
Met de broodnodige scherpte tegen dit soort goede tegenstanders hadden we er zeker wel een spannende wedstrijd van kunnen maken. De kwaliteit om in top 5 mee te draaien van deze 3e klasse is er 100%, maar de absolute wil om te winnen ontbrak vandaag helaas.

Dinsdag en zondag spelen we thuis op de Laan tegen respectievelijk Panningen en Maasbree.
2 tegenstanders op de onderste helft van de ranglijst dus 6 punten in 6 dagen lijkt echt mogelijk.  Succes mannen!