Facebook Toestaan Niet toestaan

Foto's wedstrijden DSV JO13-1 en DSV JO17-1

19 maart 2023 18:00

Martien van Dommelen

Ik was te vroeg voor de wedstrijd DSV JO17-1 - Sparta'25 JO17-1JM dus ook nog wat foto's van de wedstrijd DSV JO13-1 - Vitesse'08 JO13-3JM gemaakt. Deze wedstrijd eindigde in de 1-3 nederlaag voor DSV JO13-1.

Daarna naar de wedstrijd DSV JO17-1 - Sparta'25 JO17-1JM gegaan om deze wedstrijd te fotograferen.
De eerste helft was duidelijk voor Sparta'25 deze waren veel bal vaster en hadden veel meer rust in hun spel. Ze gingen dan ook rusten met een voorsprong van 0-3.

Er zijn volgens mij harde woorden gevallen in de rust want DSV kwam als herboren het veld op en hadden er snel de 1-3 in het netje liggen. DSV bleef drukken en waren ook veel feller dan de eerste helft.
Toen DSV een penalty kreeg voor gevaarlijk spel in het strafschopgebied en deze benut werd rook DSV-bloed. Er werd nog een tandje bijgedaan en Sparta'25 wankelde. DSV gooide op het einde alles op de aanval en dus kwam er ruimtes voor Sparta'25 en die benutte ze door in de voorlaatste minuut de 2-4 te maken.

DSV heeft zich goed terug geknokt na een matige eerste helft maar moesten toch de meerder erkennen in Sparta'25.